Antena 3 CNN Actualitate Social Primarul din Ploiești, discurs către studenți, în prezența premierului Dăncilă: ”Sunt foarte sigur că nu veți avea probleme cu gramatica”

Primarul din Ploiești, discurs către studenți, în prezența premierului Dăncilă: ”Sunt foarte sigur că nu veți avea probleme cu gramatica”

Primarul din Ploiești, discurs către studenți, în prezența premierului Dăncilă: ”Sunt foarte sigur că nu veți avea probleme cu gramatica”
Sursa foto: Sursă foto: gov.ro
01 Oct 2019   •   15:48

Primarul din Ploiești le-a ținut un discurs studenților de la Universitatea de Petrol și Gaze în care le spune că este sigur că nu vor avea ”probleme cu gramatica și cu topica limbii române”. 

Declarația a fost făcută în timp ce în sală se afla și premierul Dăncilă, care este absolventă a aceleași instituții de învățământ superior.

„Atunci când vă pregătiți bine, puteți să dezvoltați această țară pentru că noi, astăzi, avem nevoie de competență și de meritocrație. Nu uitați lucrul acesta niciodată! Este nevoie de așa ceva pentru a putea duce această țară mai departe. Sunt sigur, foarte sigur, că veți deveni buni profesioniști, că nu veți avea probleme cu gramatica și cu topica limbii române și vă urez un an universitar cât mai bun. Mult succes!”, a spus Florin Dobre, primarul din Ploiești.

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close