Antena 3 CNN Actualitate Social Primarul din Ștefăneștii de Jos, reținut pentru pedofilie, este cercetat într-un alt dosar penal de corupție

Primarul din Ștefăneștii de Jos, reținut pentru pedofilie, este cercetat într-un alt dosar penal de corupție

Ionel Robert Ştefan, încă primar în funcţie al localităţii Ştefăneştii de Jos, acuzat şi reţinut pentru acte de pedofilie, mai este vizat de un alt dosar penal.

Primarul din Ștefăneștii de Jos, reținut pentru pedofilie, este cercetat într-un alt dosar penal de corupție
Sursa foto: Facebook/ Ionel Robert Ştefan
de Carmina Pricopie    |    06 Aug 2021   •   18:17

Ionel Robert Ştefan este încă în funcție pentru că, potrivit legilor în vigoare nu a primit un mandat de arestare, după ce însuși procurorul care a emis ordonanța de reținere, a fost cel care a și revocat-o.

Practic, primarul și toți ceilalți nu au stat în arest, în baza ordonanței de reținere, 24 de ore.

Astăzi aflăm că primarul mai este vizat de un alt dosar penal, care este legat de dosarul de pedofilie. Dosarul este deschis la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov și vizează infracțiuni de corupție.

Potrivit unui răspuns primit de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, s-a început urmărirea penală in rem în dosarul penal înregistrat pentru săvârșirea a două infracțiuni de luare de mită.

Când se făceau cercetări în dosarul de pedofilie, primarul ar fi intervenit pe lângă cei de la DGASPC Ilfov, care aveau dosarul psihologic al copilei abuzate și ar fi cerut să se uite în acest dosar.

De asemenea, se vorbea la vremea respectivă și despre intervenții și presiuni făcute asupra polițiștilor de la Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close