Antena 3 CNN Actualitate Social Produs în țara ta. Creşterea porcilor din rasa mangaliţa, o afacere profitabilă

Produs în țara ta. Creşterea porcilor din rasa mangaliţa, o afacere profitabilă

Produs în țara ta. Creşterea porcilor din rasa mangaliţa, o afacere profitabilă
03 Dec 2015   •   13:19

Carnea provenită din porcii de mangaliţa este printre cele mai sănătoase. De acest lucru încearcă să profite şi un crescător din Baia Mare. 

 
Ioan Tătăran creşte porci din această rasă şi prelucrează carnea într-un abator propriu, fără aditivi alimentari. Are şi câteva trucuri secrete care dau un gust deosebit produselor sale.
 
Cu o experienţă de peste 20 de ani în creşterea şi prelucrarea cărnii de porc, proprietarul fermei a reuşit în acest domeniu. Ioan Tătăran a început de jos şi treptat afacerea s-a dezvoltat.
 
Pentru a avea succes în acest domeniu, proprietarul a ales să prelucreze carnea fără să folosească aditivi alimentari.
 
Gustul tradiţional se desăvârşeşte după ce produsele sunt afumate cu ajutorul lemnului atent ales.
 
Carnea de mangaliţă este recunoscută şi pentru benefiiciile curative, certificate şi de medicii de la Institutului de Cercetări Alimentare Bucureşti
 
Produsele tradiţionale româneşti au început să aibă succes nu doar în ţară, străinii care ajung pe la noi sunt fascinaţi de gustul produselor tradiţionale.

Campania "Produs în ţara ta" demarată de Antena 3, Observator şi Geometry Global are sprjinul patronatelor din industria alimentară, din industria vinului, sindicatelor, camerelor de comerţ, dar şi susţinerea unui parlamentar. 

Inițiativă realizată cu sprijinul tehnic al GS1 Romania, unic administrator al standardelor internaționale pentru coduri de bare pe teritoriul României.



 

 
 

×
Subiecte în articol: PRODUS ÎN ŢARA TA porci
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close