Antena 3 CNN Actualitate Social Protest extrem în faţa Palatului Cotroceni. Un bărbat s-a urcat pe un stâlp de iluminat

Protest extrem în faţa Palatului Cotroceni. Un bărbat s-a urcat pe un stâlp de iluminat

Protest extrem în faţa Palatului Cotroceni. Un bărbat s-a urcat pe un stâlp de iluminat
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
14 Sep 2018   •   08:10

Update: Bărbatul care s-a urcat pe un stâlp în Piaţa Leu din Capitală, în zona Palatului Cotroceni, a coborât cu ajutorul efectivelor Detaşamentului special de salvatori, a declarat, pentru AGERPRES, Daniel Vasile, reprezentantul ISU Bucureşti - Ilfov.

Ştire iniţială:

Protest extrem la poarta lui Klaus Iohannis. Un bărbat s-a urcat pe un stâlp de iluminat chiar vis-a-vis de poarta Palatului cotroceni. Omul stă acolo de peste şapte ore. La fel şi echipajele de poliţie şi pompieri care încearcă să-l convingă să coboare. Vă avertizăm că  urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Aşadar, la faţa locului au venit mai multe echipaje pomieri, maşini de poliţie, inclusiv o ambulanţă. De-a lungul nopţii, negociatorii au încercat de mai multe ori să îl convingă pe bărbat să coboare. Individul nu are nicio revendicare, nu a cerut nimic, însă le-a spus că doreşte să stea acolo, cel puţin 24 de ore. El este însă cunoscut de echipajele de pompieri, ca fiind un bărbat cu antecedente. Şi în trecut s-a mai urcat pe stălpi de iluminat din mai multe zone din Capitală. Deoarece exista pericolul ca bărbatul să se electrocuteze, s-a luat decizia ca alimentarea cu energie electrică la stâlpii de iluminat din zonă să fie complet întreruptă.

×
Subiecte în articol: protest stalp cotroceni Klaus Iohannis
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close