Antena 3 CNN Actualitate Social Poliţiştii anunţă proteste la uşa ministrului de Interne. "Un şef din Poliţie, prins băut la volan, a scăpat nepedepsit"

Poliţiştii anunţă proteste la uşa ministrului de Interne. "Un şef din Poliţie, prins băut la volan, a scăpat nepedepsit"

Poliţiştii se pregătesc să protesteze la uşa ministrului de Interne, Lucian Bode, supăraţi că un şef din Poliţie prins băut la volan nu a păţit nimic.

Poliţiştii anunţă proteste la uşa ministrului de Interne. "Un şef din Poliţie, prins băut la volan, a scăpat nepedepsit"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Georgiana Adam    |    09 Ian 2022   •   18:51

Ba mai mult, tot el este cel care îi verifică pe agenţii din subordine care sunt prinşi pe picior greşit.

"Protestul organizat mâine şi poimâine (10 şi 11 ianuarie 2022 - n.r.), în faţa IGPR, vizează refuzul conducerii instituţiei de a demara cercetarea disciplinară împotriva directorului Direcţiei de Control din cadrul Poliţiei Române.

În august 2020, el a fost depistat conducând cu o alcoolemie de 0,22 la mie alcool pur în aerul expirat (...). 

Împotriva lui nu au fost dispuse sancţiuni disciplinare. Mai mult, centrul de presă a spus opiniei publice că nu s-a dispus cercetarea lui Ionică Iulian pentru că fapta acestuia a fost săvârşită în timpul liber. 

Statutul poliţistului contrazice punctul de vedere al IGPR care nu a făcut decât să inducă în eroare opinia publică", a spus Marius Iconaru, liderul sindicatul Europol Neamţ, duminică, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: protest politisti
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close