Antena 3 CNN Actualitate Social Reacția Spitalului Municipal, după ce au apărut imagini în care infirmierele lovesc pacienții

Reacția Spitalului Municipal, după ce au apărut imagini în care infirmierele lovesc pacienții

Reacția Spitalului Municipal, după ce au apărut imagini în care infirmierele lovesc pacienții
Sursa foto: Foto: wikipedia.org
16 Mai 2019   •   10:13

Spitalul Universitar de Urgență București a avut o primă reacție după ce în spațiul public au apărut imagini din instituție, unde mai mulţi pacienţi au fost loviţi, înjuraţi şi ameninţaţi de infirmiere.

Instituția a avut o primă reacție în acest caz și a spus că se delimitează în mod clar de atitudinea celor trei infirmiere.

”Răspuns solicitare
Ca urmare a imaginilor apărute în mediul online cu privire la atitudinea unor angajate ale Spitalului Universitar de Urgență București, Unitatea de Primiri- Urgențe, facem următoarele precizări:
Ne delimităm clar de atitudinea celor trei infirmiere. 


Spitalul Universitar de Urgență București promovează o relație corectă, umană cu pacienții, nu tolerează în niciun fel agresiunea fizică sau verbală și se străduiește să răspundă prin metode pașnice la toate încercările de provocare din partea pacienților și aparținătorilor acestora.
Întotdeauna am analizat cu foarte mare atenție sesizările făcute, iar acolo unde a fost cazul am aplicat măsurile necesare și am implementat proceduri și instrucțiuni de lucru pentru a preveni incidente similare. 
Comisia de disciplină a SUUB se va întruni cu celeritate și va analiza aceste aspecte, iar sancțiunile vor fi în raport cu gravitatea faptelor.

Vă asigurăm că întreg personalul se străduiește să răspundă cu promptitudine și profesionalism tuturor solicitărilor pacienților noștri.”, a fost reacția instituției.

×
Subiecte în articol: spital reactie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close