Antena 3 CNN Actualitate Social Scandal la o grădiniță din Capitală. Directoarea, filmată în timp ce lovea copiii. Imagini cu puternic impact emoțional

Scandal la o grădiniță din Capitală. Directoarea, filmată în timp ce lovea copiii. Imagini cu puternic impact emoțional

Scandal la o grădiniță din Capitală. Directoarea, filmată în timp ce lovea copiii. Imagini cu puternic impact emoțional
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Mar 2016   •   15:32

Directoarea unei grădiniţe din Capitală, acuzată de doi părinţi că le-a bătut copiii, a fost filmată în timp ce îi agresa pe cei mici. Camerele de supraveghere din clădire au surprins momente extrem de violente. Copiii sunt smuciţi, târâţi, loviţi.

Imaginile sunt revoltătoare. Un copilaş este lovit peste faţă şi luat de gât. Nervoasă, directoarea îl zgâlţâie cu putere, apoi îl trage într-un loc ferit, unde-l trânteşte de mai multe ori. În alte imagini, femeia intră în clasă iar copiii prinşi că nu dorm sunt smulşi şi târâţi afară din sală de parcă ar fi saci de cartofi.

Cum de a ajuns o asemenea persoană într-o asemenea funcţie? Pe cât de simplu, pe atât de periculos. Grădiniţa nu există în acte. Nu are niciun fel de autorizaţie. Este, practic, o instituţie fantomă. Reprezentanții Inspectoratului Școlar al Capitalei spun că grădinița nu era autorizată și funcționa ilegal.

Directoarea grădiniţei a fost săltată joi seară de poliţişti, care au făcut percheziţii şi la locuinţa acesteia. Scandalul a izbucnit după ce mai mulţi părinţi au depus plângeri penale împotriva femeii, pe motiv că ar fi agresat mai mulţi copii.

Anchetatorii susţin că, din datele şi probele strânse în urma plângerilor depuse de doi dintre părinţi, directoarea i-ar fi lovit pe cei copii înscrişi la grădiniţă. Directoarea spune însă că totul ar fi pornit de la un conflict mai vechi avut cu unul din părinţii care au depus reclamanţie.

Vedeți aici imaginile surprinse de camerele de supraveghere

 

 

×
Subiecte în articol: gradinita
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close