Antena 3 CNN Actualitate Social Tânăra de 19 ani rănită în carnagiul din Ialomița a fost transferată de la Slobozia la București. Fata e intubată și stabilă

Tânăra de 19 ani rănită în carnagiul din Ialomița a fost transferată de la Slobozia la București. Fata e intubată și stabilă

Tânăra de 19 ani rănită în carnagiul din Ialomița a fost transferată de la Slobozia la București. Fata e intubată și stabilă
05 Oct 2019   •   15:15

Tânăra de 19 ani rănită sâmbătă dimineaţa în accidentul rutier care a avut loc în judeţul Ialomiţa a fost transferată de la Slobozia la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală.

Potrivit informaţiilor furnizate de Ministerul Sănătăţii, ea este intubată, stabilă, a fost operată de splină la Slobozia, iar în prezent i se efectuează RMN şi consult de neurochirurgie.

Ministerul Sănătăţii informa în cursul dimineţii că încă două persoane rănite în accidentul rutier din Ialomiţa vor fi aduse în Capitală - o tânără de 19 ani şi o femeie de 53 de ani.

Tot la Spitalul Bagdasar-Arseni, potrivit MS, mai sunt internate o femeie de 30 de ani, cu fracturi oase nazale, şi o femeie de 41 de ani, operată de fractură de splină, diafragma, hemotorax drenat, în final de intervenţie pentru şold dislocat.

Alte două femei rănite se află internate la Spitalul Floreasca.

Accidentul de circulaţie s-a produs în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un tir şi un microbuz de transport pasageri şi a fost provocat de faptul că şoferul tirului a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu microbuzul de călători.

Opt din cele zece persoane care au murit în accident erau angajaţi Mega Image, a anunţat retailerul pe pagina sa de Facebook. De asemenea, şapte dintre răniţi sunt tot angajaţi ai companiei.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close