Antena 3 CNN Actualitate Social Teodora a murit la 15 ani, învinsă de cancer. Înainte de a pleca printre îngeri, fata a lăsat un mesaj sfâșietor pentru cei dragi. „A plecat după ce ne-a pregătit pe fiecare dintre noi pentru acest moment”

Teodora a murit la 15 ani, învinsă de cancer. Înainte de a pleca printre îngeri, fata a lăsat un mesaj sfâșietor pentru cei dragi. „A plecat după ce ne-a pregătit pe fiecare dintre noi pentru acest moment”

Teodora a murit la 15 ani, învinsă de cancer. Înainte de a pleca printre îngeri, fata a lăsat un mesaj sfâșietor pentru cei dragi. „A plecat după ce ne-a pregătit pe fiecare dintre noi pentru acest moment”
Sursa foto: Foto: Facebook/Florin Stamate
03 Oct 2019   •   17:33

Teodora a luptat timp de doi ani cu o boală cruntă, dar duminică a fost învinsă. Adolescenta cu chip de înger, în vârstă de 15 ani, a lăsat un mesaj sfâșietor pentru cei dragi.

Fiică de preot, copila a decis să-i pregătească pe cei dragi pentru sfârșitul ei. Așa că și-a petrecut ultimele zile, încurajându-i pentru ceea ce va urma. 

Familia preotului Florin Stamate, de la Parohia Şesuri, comuna Măgireşti, județul Bacău, şi-a condus fiica, pe Teodora, pe ultimul drum. Copila, care s-a stins din viaţă duminică, la vârsta de 15 ani, a fost înmormântată departe de locul natal, în cimitirul mănăstirii Paltin, de la Petru Vodă (judeţul Neamţ), ctitorie a părintelui Iustin Pârvu, un lăcaş de maici unde adolescenta obişnuia să-şi petreacă vacanţele în ultimii ani, scrie Adevărul. 

„A plecat după ce ne-a pregătit pe fiecare dintre noi pentru acest moment. Cu doar câteva zile în urmă a împărţit toate lucrurile ei fiecărui frăţior în parte, apoi ne-a spus că dorinţa ei este să fie înmormântată în cimitirul mănăstirii de maici Paltin - Petru Vodă - Neamţ, acolo unde de câţiva ani mergea în vacanţă şi petrecea clipe înălţătoare alături de maici. Ne-a rugat să o îmbrăcăm în costum popular românesc. A dat fiecărui frăţior câte un sfat; ne-a întărit pe noi părinţii mulţumindu-ne pentru tot ce am făcut pentru ea şi cerându-şi iertare de la toţi“, a anunţat părintele îndurerat, într-o postare pe Facebook.  „M-a întrebat cum va putea să mulţumească vreodată tuturor celor care au ajutat-o şi s-au rugat pentru ea…I-am zis că, făcând şi ea acelaşi lucru pentru toţi…Şi aşa… împăcata cu toţi, cu sine şi cu Dumnezeu în timpul slujbei sfântului Maslu după prima Evanghelie s-a stins în tăcere dăruindu-ne o ultimă lacrimă ce-i curgea din ochişor“, a mai scris tatăl adolescentei.   638521a/index.html

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close