Antena 3 CNN Actualitate Social Transportatorii şi taximetriştii protestează în faţa Guvernului. Traficul pe Şoseaua Kiseleff va fi restricţionat

Transportatorii şi taximetriştii protestează în faţa Guvernului. Traficul pe Şoseaua Kiseleff va fi restricţionat

Transportatorii şi taximetriştii protestează în faţa Guvernului. Traficul pe Şoseaua Kiseleff va fi restricţionat
Sursa foto: Foto: pixabay.com
26 Apr 2017   •   08:18

Transportatorii şi taximetriştii din Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) participă, miercuri, la un protest în faţa sediului Guvernului faţă de ceea ce ei numesc ”pirateria de pe piaţă”, desfăşurată în special prin platforma Uber, potrivit news.ro.

Traficul va fi restricţionat pe Şoseaua Kiseleff, de la Piaţa Arcul de Triumf până la Piaţa Victoriei, de la ora 5.00 şi până la 22.00, ca urmare a acţiunii de protest.

Protestul a fost autorizat de Primăria Capitalei şi se va desfăşura între orele 9.30 şi 21.00.

Potrivit Poliţiei Române, începând cu ora 5.00, ca urmare a protestului, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe Şoseaua Kiseleff de la Piaţa Arcul de Triumf până la Piaţa Victoriei, respectiv pe Şos. Kiseleff de la Piaţa Arcul de Triumf până la Piaţa Presei Libere (zona centrală), permiţându-se permanent circulaţia pe Strada Arhitect Ion Mincu. Traficul ar putea fi restricţionat şi pe Strada Paris şi  pebreteaua care leagă Bulevardul Iancu de Hunedoara de Piaţa Victoriei.

„Circulaţia în Piaţa Victoriei va fi resistematizată începând cu ora 5.00, prin asigurarea traficului rutier, două benzi pe sens în faţa clădirii Guvernului, între bulevardul Aviatorilor şi Calea Victoriei, respectiv bulevardul Lascăr Catargiu. Traficul rutier se va desfăşura pe Calea Victoriei, bulevardul Ion Mihalache, strada Buzeşti şi bulevardul Lascăr Catargiu”, spun poliţiştii, care precizează că restricţiile se vor aplica până la ora 22.00.

Rutele ocolitoare vor fi Arcul de Triumf - strada Constantin Prezan - Piaţa Charles de Gaulle - Calea Dorobanţi şi Piaţa Presei Libere - Piaţa Montreal - bulevardul Mărăşti - bulevardul Ion Mihalache.

 

×
Subiecte în articol: protest guvern
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close