Antena 3 CNN Actualitate Social Ucigașul fetei din Oradea a murit după ce a sărit de pe un bloc

Ucigașul fetei din Oradea a murit după ce a sărit de pe un bloc

Ucigașul fetei din Oradea a murit după ce a sărit de pe un bloc
18 Mar 2017   •   20:26

Adrian Hladii, presupusul ucigaş al tinerei Dalia Duca, de 24 de ani, pe care a răpit-o, ulterior aceasta fiind găsită împuşcată în cap, prins în cursul serii de sâmbătă, s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc de locuinţe şi a murit, a declarat, pentru AGERPRES, managerul Ambulanţei Bihor, Gheorghe Pintea.

"Criminalul e mort, acum îl duc la Medicina Legală. S-a aruncat de la balcon", a declarat Gheorghe Pintea.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu, a confirmat evenimentul care a avut loc în jurul orei 19,00.

"Pot să vă spun că a fost prins într-o locaţie din municipiul Oradea, din cartierul Nufărul, pentru care poliţia a avut mandat de percheziţie, unde noi am fost şi ieri şi nu era. Azi am dorit să ne întoarcem, am fost în echipă împreună cu procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunal, când a ajuns poliţia cu procurorul la uşă, el a sărit pe geam, de la etajul patru. A fost transportat cu salvarea. Am înţeles că a decedat", a spus Alina Dinu.

Fata, identificată de presa locală ca fiind Dalia Duca, este fiica unui fost ofiţer al Poliţiei Bihor, care a activat în anii '90 la Serviciul judiciar.

Ea a ieşit miercuri dimineaţă însoţită de actualul iubit la poarta casei, solicitată de fostul ei partener, care a venit cu un buchet de flori. După ce Adrian Hladii a tras câteva gloanţe asupra lui, bărbatul a fost rănit, iar fata, sub ameninţarea armei, a fost forţată să urce în autoturismul în care ulterior a fost găsită decedată

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: ucigas Oradea
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close