Antena 3 CNN Actualitate Social Un bărbat din Argeș și-a anunțat familia că a fost sechestrat. După ce au răscolit toată localitatea, oamenii legii au dat de bărbat. Ce se întâmplase în realitate?

Un bărbat din Argeș și-a anunțat familia că a fost sechestrat. După ce au răscolit toată localitatea, oamenii legii au dat de bărbat. Ce se întâmplase în realitate?

Un bărbat din Argeș și-a anunțat familia că a fost sechestrat. După ce au răscolit toată localitatea, oamenii legii au dat de bărbat. Ce se întâmplase în realitate?
Sursa foto: Foto: captura video Adevarul
09 Oct 2019   •   09:35

Un adevărat scenariu de film s-a desfășurat în localitatea Ștefănești, din județul Argeș.

Un bărbat a anunțat familia că a fost sechestrat. Imediat, aceasta a alertat poliția. 150 de polițiști și 20 de jandarmi l-au căutat peste tot. Într-un final l-au găsit pe Marian Micu, 42 de ani, viu și nevătămat, ascunzându-se în casa concubinei sale.

"Bărbatul a fost căutat de 150 de poliţişti, pe raza localităţii de domiciliu, fiind scotocite albia pârâului Cotmeana, islazul şi peste 50 de proprietăţi. (...) Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română - Biroul Operaţiuni Speciale Piteşti, iar în activităţi au fost angrenaţi şi 20 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş. În urma căutărilor, bărbatul a fost găsit în timp ce se ascundea în locuinţa unei femei de 47 de ani, din aceeaşi localitate, cu care avea o relaţie.Cel în cauză şi-a justificat gestul invocând nişte datorii financiare", precizează IPJ Argeş. 
 

×
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close