Antena 3 CNN Actualitate Social Un medic celebru dezvăluie secretul operațiilor estetice de succes: „Este foarte greu să spui unui pacient că ceea ce își dorește nu se poate atinge”

Un medic celebru dezvăluie secretul operațiilor estetice de succes: „Este foarte greu să spui unui pacient că ceea ce își dorește nu se poate atinge”

Un medic celebru dezvăluie secretul operațiilor estetice de succes: „Este foarte greu să spui unui pacient că ceea ce își dorește nu se poate atinge”
24 Feb 2019   •   23:17

Medicul chirurg plastician Dana Miricioiu a vorbit într-o „Ediție specială” despre operațiile estetice și despre siguranța pacienților.

Medicul a vorbit despre cazul lui Matteo Politi și a precizat că este uimită de curajul persoanelor care intră fără drept în sisitemul medical. 

„Cred că este foarte greu să pătrunzi în unități medicale. Mă uimește curajul acestor persoane. Eu, după atâția ani de practică, de studiu, și în momentul în care fac o singură onjecție, concentrarea este maximă. Știu ce trebuie să fac, ce riscuri pot apărea, răspunderea mea este fantastică. Dăm niște incizii, intrăm dincolo de piele, unde sunt tot felul de elemente anatomice”, a spus Dana Miricioiu.

Despre operațiile estetice eșuate, medicul spune că „Este foarte greu să spui unui pacient că ceea ce își dorește nu se poate atinge. Rolul nostru este să încercăm să îl ghidăm ca să obținem ceea ce trebuie. Pentru că suntem chirurgi esteticieni trebuie să căutăm armonia. Lucrurile trebuie stabilite cu pacienții”.

Întrebată de unde vine ideea remodelării pomeților, medicul a precizat că „Intervenim prin mai multe metode, să fie proeminenți. Există aceste clișee, să aibă înfățișarea unei vedete”.

Medicul a vorbit și despre cea mai mare preocupare din punct de vedere estetic „Cei mai mulți pacienți îi am pentru remodelarea corpului. Măririle de sâni sunt foarte frecvente, dar și rinoplastia”.

 

 

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close