Antena 3 CNN Actualitate Social Un pensionar din Italia vrea să se mute definitiv în România. Este convins că la noi va găsi ceea ce caută de fapt. „Nu mai fac față!”

Un pensionar din Italia vrea să se mute definitiv în România. Este convins că la noi va găsi ceea ce caută de fapt. „Nu mai fac față!”

Un pensionar din Italia vrea să se mute definitiv în România. Este convins că la noi va găsi ceea ce caută de fapt. „Nu mai fac față!”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Oct 2019   •   00:10

Un pensionar din Italia a uimit prin decizia sa. Bărbatul de 67 de ani vrea să se mute definitiv în România și este convins că aici va reuși să găsească ceea ce caută de fapt.

Omul a scris un mesaj pe un grup mixt româno – italian. „Vreau să mă mut în România, nu mă mai descurc în Italia cu 600 de euro pensie. Aş vrea să îmi daţi câteva sfaturi, unde pot găsi o casă în chirie cu maxim 200 de euro şi dacă pot să-mi aduc şi maşina etc? Nu mai fac faţă în Italia. Cum aş putea să găsesc prieteni sau prietene ? Am 67 de ani, mulţumesc”, este mesajul lui Salvatore, însoţit de o fotografie de profil, scrie Hotnews.

Italianul a primit în scurt timp aproape 200 de răspunsuri şi sfaturi de la români din Peninsulă şi totodată de la italieni stabiliţi pe plaiuri mioritice. Românii i-au sugerat pensionarului italian mai multe locaţii unde s-ar putea muta: Suceava, Iaşi, Constanţa, Arad, Cluj (ultimele două localităţi unde există deja o comunitate numeroasă de italieni).

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close