Antena 3 CNN Actualitate Social Valentina Daniela a fost ucisă la 21 de ani. Criminalul a fost prins

Valentina Daniela a fost ucisă la 21 de ani. Criminalul a fost prins

Valentina Daniela a fost ucisă la 21 de ani. Criminalul a fost prins
Sursa foto: Foto: Opinia Buzău
23 Feb 2019   •   21:13

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, suspectat că a provocat un incendiu într-un apartament din municipiul Buzău, în urma căruia prietena sa a fost găsită carbonizată, a fost reţinut, sâmbătă, sub acuzaţia de omor calificat.

Potrivit unor surse judiciare, tânărul ar fi mărturisit că s-a certat cu prietena sa vineri noaptea, după care a pus benzină şi a dat foc apartamentului.

Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat duminică instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Citiți și Valentina Daniela avea 21 de ani. Locuia singură și obișnuia adesea să dea petreceri seara. Vineri noapte a fost însă ultima. Vecinii au auzit zgomote ciudate, iar a doua zi dimineața s-au trezit cu pompierii la ușă


Un incendiu violent a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, într-un apartament situat la etajul al nouălea al unui bloc din zona centrală a municipiului Buzău. Circa 30 de persoane au fost evacuate din imobil, o tânără de 22 de ani fiind găsită carbonizată.

"Incendiul a fost anunţat de către vecini, la faţa locului s-au deplasat trei echipaje de stingere, un echipaj de prim ajutor şi o autospecială de intervenţie la înălţime, acesta din urmă neputând fi folosită din cauza configuraţiei zonei", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu.

Incendiul s-a manifestat cu flacără şi degajare intensă de fum, după localizare fiind identificată o victimă carbonizată, a precizat sursa citată.

Citiți și Răsturnare de situație în cazul incendiului din apartamentul tinerei de 21 de ani. Ce au descoperit anchetatorii la fața locului

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close