Antena 3 CNN Actualitate Social Vreau să ajut! Luminiţa are 16 ani şi se chinuie cu dublă scolioză toraco-lombară

Vreau să ajut! Luminiţa are 16 ani şi se chinuie cu dublă scolioză toraco-lombară

Vreau să ajut! Luminiţa are 16 ani şi se chinuie cu dublă scolioză toraco-lombară
de S.T.    |    23 Aug 2015   •   18:02

Luminiţa are 16 ani şi duce o luptă zilnică cu o boală care a îndepărtat-o de adolescenţă. Are dublă scolioză în stare foarte gravă. După doi ani de tratamente zilnice, singura şansa a fetei de a nu paraliza este o intervenţie chirurgicală.

Luminiţa se va opera la începutul lunii viitoare, la o clinică privată din Bucureşti. Ne cere ajutorul pentru costurile intervenţiei chirurgicale şi i-l putem da printr-un sms de 2 euro la numărul 8848.

Boala a dat primele semne când Luminiţa era în clasa a opta. O deformare a omoplatului a dus-o la primul medic. Atunci a aflat că i se arcuieşte coloana şi tot atunci a început să caute soluţii.

În ultimii doi ani, în ciuda şedintelor de kinetoterapie, coloana Luminiţei a continuat să se strâmbe. Şi trebuie operată rapid. Fata este programată la intervenţie chirurgicală luna viitoare, la o clinică privată din Bucureşti.

Puteti contribui la fondul Campaniei "Vreau să ajut" donând câte doi euro prin SMS la numarul 8848, număr pus la dispoziţie de Orange, Telekom Romania Mobile şi Vodafone pentru Campania "Vreau să ajut".

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close