Antena 3 Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo pentru marți, 14 mai. Vremea se schimbă radical

VREMEA. Prognoza meteo pentru marți, 14 mai. Vremea se schimbă radical

14 Mai 2019   •   01:00
VREMEA. Prognoza meteo pentru marți, 14 mai. Vremea se schimbă radical
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

VREMEA. Marți, 14 mai, vremea va fi în general instabilã. Înnorãrile vor fi temporar accentuate şi se vor semnala averse şi descãrcãri electrice în cea mai mare parte a ţãrii.

VREMEA. Aceste fenomene vor fi mai frecvente şi mai intense în regiunile vestice, sud-vestice şi la munte, unde local se vor depãşi cantitãţi de apã de 15...20 l/mp, iar în Banat şi Oltenia izolat 30 l/mp.

VREMEA.  Punctiform vor fi condiţii de grindinã. Pe crestele montane precipitaţiile vor fi mixte. Temporar vântul va avea intensificãri în majoritatea regiunilor, dar mai ales la munte, la altitudini mari, unde rafalele vor fi de 70...80 km/h, precum şi în Oltenia, Muntenia, Transilvania şi sudul Banatului, unde vitezele vor fi în general între 45 şi 55 km/h.

VREMEA. Temperaturile maxime, în scãdere în cea mai mare parte a ţãrii, dar mai ales în vest şi în nord-vest, se vor încadra între 16 grade în sudul litoralului şi 24 de grade în Moldova, iar cele minime între 4 şi 14 grade.

VREMEA. Presiunea atmosferică va continua sã scadã uşor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close