Antena 3 CNN Actualitate Un şofer cu BMW a încercat să scape de Poliţie în traficul din Bucureşti

Un şofer cu BMW a încercat să scape de Poliţie în traficul din Bucureşti

Un şofer cu BMW a încercat să scape de Poliţie în traficul din Bucureşti, însă a rămas blocat pe un bulevard, după cum era şi de aşteptat. Urmărirea a devenit virală pe TikTok.

Un şofer cu BMW a încercat să scape de Poliţie în traficul din Bucureşti
de Alin Tarnovschi    |    13 Mar 2021   •   09:39

Imaginile cu urmărirea dintre poliţiştii aflaţi într-o autospecială Dacia Logan şi şoferul fugar, aflat într-un BMW, cel mai probabil model X5, au fost postate pe TikTok, acolo unde au stârnit amuzamentul oamenilor.

Pe acestea se poate observa cum, într-o intersecţie aglomerată, şoferul cu BMW este urmărit de un echipaj de Poliţie, iar în scurt timp, în zonă apar alte două echipaje, unul de la Jandarmerie şi un altul tot de la Poliţie.

În momentul în care a virat pe bulevard, printre pietonii care traversau pe trecere, şoferul cu BMW s-a lovit de o problemă cu care se confruntă, zilnic, sute de mii de şoferi: traficul aglomerat din Capitală.

Poliţiştii au oprit în spatele BMW-ului şi au deschis ambele portiere ale maşinii. Astfel, şoferul a fost prins şi încătuşat.

De departe, cel mai apreciat comentariu al clipului video postat pe TikTok a fost: "Ăsta încearcă să scape de Poliţie... în Bucureşti", comentariul având peste 1.400 de like-uri.

×
Subiecte în articol: București Politie
Parteneri
Primă de sute de lei pentru românce, de 8 Martie!
x close