Antena 3 CNN Actualitate Șofer încătușat de poliţişti la Iași în seara de Revelion

Șofer încătușat de poliţişti la Iași în seara de Revelion

Un şofer din Bărlad s-a ales cu dosar penal pentru ultraj după ce s-a luat la ceartă cu poliţiştii care l-au somat să cedeze trecerea unei Ambulanţe. Individul recalcitrant s-a calmat abia după ce agentii l-au încătuşat.

Șofer încătușat de poliţişti la Iași în seara de Revelion
Sursa foto: ziaruldeiasi.ro
de Georgiana Adam    |    31 Dec 2020   •   21:05

Un şofer din Bărlad a încheiat brusc petrecerea de Revelion cu un dosar penal pentru ultraj.

Puţin băut, individul s-a urcat la volanul maşinii personale şi a intrat furios în trafic. El dat singur de gol după ce s-a luat la ceartă cu polițiștii de la Serviciul Rutier care îi făcuseră semn să aștepte trecerea unei Ambulanțe.

Individul recalcitrat a iscat un scandal când oamenii legii i-au cerut să sufle în etilotest. Acesta a refuzat şi s-a calmat abia după ce agenţii i-au pus cătușele la mâini pentru a-l putea duce la sediu.

După ce a fost urcat în mașină, individul şi-a revennit în fire și a acceptat să fie testat, sperând probabil, că dacă va coopera o să scape mai ușor. El a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,17 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ultraj și şoferul și-a petrecut seara de Anul Nou dând declarații la Poliție, notează ziaruldeiaşi.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close