Antena 3 CNN Actualitate Șoferul unei mașini de lux, amendat cu 15.000 de lei pentru că a aruncat o țigară pe geam

Șoferul unei mașini de lux, amendat cu 15.000 de lei pentru că a aruncat o țigară pe geam

Șoferul unei mașini de lux a fost amendat cu 15.000 de lei pentru că a aruncat un muc de țigară pe geam. Inițial, bărbatul a fost rugat de jandarmi să ia chiștocul de pe stradă, dar șoferul a refuzat și i-a amenințat cu un proces.

Șoferul unei mașini de lux, amendat cu 15.000 de lei pentru că a aruncat o țigară pe geam
Sursa foto: Sean Gallup/Getty Images
de Andreea Cigolea    |    19 Noi 2021   •   11:53

Incidentul s-a produs pe o stradă din orașul Galați. Jandarmii l-au văzut pe bărbatul de 37 de ani atunci când arunca mucul de țigară pe geamul mașinii.

Autoturismul se afla chiar în fața autospecialei Jandarmeriei, iar jandarmii au coborât și i-au solicitat șoferului să ia chiștocul de pe stradă. Bărbatul a refuzat și i-a amenințat pe jandarmi cu un proces.

”Oamenii legii i-au atras atenția conducătorului auto pentru gestul făcut și i-au solicitat să ridice mucul de țigară de jos, moment în care acesta a afișat o atitudine sfidătoare la adresa jandarmilor, amenințându-i cu un presupus avocat cu care conversa la telefon și și-a văzut de drum, așteptând în coloana de mașini.

Bărbatul în cauză are 37 ani și conducea un autoturism de lux”, au precizat reprezentanții Jandarmeriei.

Deoarece a refuzat să se conformeze solicitării, șoferul a fost sancționat de jandarmi cu amendă în cuantum de 15.000 lei.

×
Subiecte în articol: Galați amenda
Parteneri
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive!
x close