Antena 3 CNN Actualitate Șofer oprit cu focuri de armă de polițiștii de la Rutieră. Ce le-a spus agenților, la audieri

Șofer oprit cu focuri de armă de polițiștii de la Rutieră. Ce le-a spus agenților, la audieri

Șofer oprit cu focuri de armă de polițiștii de la Rutieră. Ce le-a spus agenților, la audieri
20 Mar 2017   •   08:11

Un gălăţean a fost prins de poliţişti după o urmărire cu focuri de armă. Acesta nu a oprit la semnalele agenţilor rutieri, care aveau indicii că suspectul nu are permis de conducere. După ce l-au urmărit cu maşina în trafic, gălăţeanul și-a abandonat autoturismul şi a fugit. Poliţiştii au reuşit să-l oprească după ce au tras două focuri de armă. După audieri, bărbatul a fost reţinut.

Incidentul s-a petrecut în cartierul gălăţean Micro 19, la doar câteva ore de la explozia care a devastat un bloc de locuinţe din zonă. Tânărul din imagini ieşise la plimbare cu maşina, deşi nu avea permis de conducere.

Suspectul a fost încolţit de poliţişti într-o parcare. Şi-a abandonat maşina şi a încercat să fugă printre blocuri. S-a predat abia după ce poliţiştii au tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical.

În faţa poliţiştilor, suspectul a declarat că nu era el la volan, aşa că autoturismul a fost verificat de criminalişti, veniţi la faţa locului pentru a lua amprente. 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi s-a ales cu un dosar penal pentru conducere fără permis şi pentru că a încercat să se sustragă verificărilor poliţiei.

 

×
Subiecte în articol: focuri de arma Galați
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close