Antena 3 CNN Actualitate Şofer român de TIR, judecat în Italia după ce s-a schimbat de haine, iar o femeie l-a reclamat la Poliţie

Şofer român de TIR, judecat în Italia după ce s-a schimbat de haine, iar o femeie l-a reclamat la Poliţie

Un şofer român de TIR în vârstă de 58 de ani a trecut prin clipe de coşmar şi chiar a fost la un pas să ajungă în închisoare, după ce s-a schimbat de haine, după o zi obositoare de muncă, iar o femeie l-a reclamat la Poliţie pentru "acte obscene în public".

Şofer român de TIR, judecat în Italia după ce s-a schimbat de haine, iar o femeie l-a reclamat la Poliţie
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    21 Noi 2020   •   10:50

Totul s-a întâmplat într-o parcare de camioane din provincia Pesaro e Urbino (între Rimini şi Ancona), după o zi obositoare de muncă, atunci când şoferul român a coborât din cabină, s-a spălat şi apoi s-a schimbat de haine.

O femeie care trecea prin zonă l-a văzut şi l-a reclamat imediat la Poliţie pentru "acte obscene în public", chiar dacă românul nu făcea altceva decât să se schimbe.

Mai mult, românul nici nu a observat-o pe femeie, iar dimineaţă, după ce s-a odihinit, a plecat, din nou, în cursă.

Plângerea femeii a ajuns pe masa unui procuror care a vrut cu tot dinadinsul să îl pedepească pe şoferul român, motiv pentru care a demarat o anchetă şi cu ajutorul camerelor de supraveghere a reuşit să identifice TIR-ul, iar ulterior şi pe şoferul român de 58 de ani.

După ce acesta a fost identificat, dosarul a fost trimis în judecată, motiv pentru care românul a fost chemat să depună mărturie şi să se apere, notează corriereadriatico.it.

La ultima înfăţişare în faţa instanţei, avocatul şoferului a reuşit să îl convingă pe judecător că românul nu făcea altceva decât să îşi schimbe hainele după o zi de muncă şi în niciun caz nu este un exhibiţionist.

Instanţa de judecată l-a găsit nevinovat pe român.

×
Subiecte în articol: Italia
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close