Antena 3 CNN Actualitate Șoferii de TIR, obligați să plătească testul COVID la intrare în Austria

Șoferii de TIR, obligați să plătească testul COVID la intrare în Austria

Camera de Comerț din Bolzano a anunţat că începând de luni, 23 februarie 2021, soferii de TIR și camioane care vor să intre din Italia în Austria, regiunea Tirol vor fi nevoiți să plătească 40 de euro pentru testul COVID-19. Certificatul cu rezultatul testului este eliberat imediat.

Șoferii de TIR, obligați să plătească testul COVID la intrare în Austria
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    23 Feb 2021   •   20:18

Dacă până acum testul COVID-19 era făcut în mod gratuit în parcarea Sadobre din Vipiteno, acum autorităţile informează că acesta va avea un cost de 40 de euro.

Certificatul cu rezultatul testului este eliberat imediat.

Centre de testare SARS-CoV-2

Centrul de testare COVID-19 este activ 7 zile din 7, de la ora 5:00 dimineața și până la ora 22:00.

În plus, tot pe autostrada A22, în oaza ecologică din Affi, şoferii de tir şi camioane se pot testa şi la centru de testare drive-in.

În zilele următoare va fi instituit un nou punct de testare și la Veronamercato, lângă parcarea Quadrante Europa din Verona.

În paralel, de miercuri, 22 februarie, şoferii se pot testa COVID-19, de luni până vineri, între orele 17:00 și 19:30 şi în Autoparco di Brescia Est, pe autostrada A4, unde în circa 10 minute și la prețul de 30 de euro este eliberat un certificat multilingv cu rezultatul testului pentru virusul SARS-CoV-2, notează presa locală.

 

×
Subiecte în articol: şoferi TIR Austria Italia
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close