Antena 3 Actualitate Şoferul unui autobuz a intrat în plin într-un tramvai, în Bucureşti. Geamuri sparte şi zeci de călători panicaţi

Şoferul unui autobuz a intrat în plin într-un tramvai, în Bucureşti. Geamuri sparte şi zeci de călători panicaţi

de Cristi Popovici    |    28 Sep 2020   •   20:50
Şoferul unui autobuz a intrat în plin într-un tramvai, în Bucureşti. Geamuri sparte şi zeci de călători panicaţi

Un incident deosebit de grav a avut loc în această seară în Capitală. Şoferul unui autobuz care aparţine de Societatea de Transport Bucureşti a intrat în plin într-un tramvai, în Sectorul 4. Impactul a fost deosebit de violent iar călătorii ambelor mijloace de transport în comun au trăit o spaimă soră cu moartea.

Ciocnirea dintre cele două mijloace de transport în comun a avut loc pe strada 11 iunie din Sectorul 4.

În ambele mijloace de transport în comun erau călători. Impactul dintre autobuz şi tramvai i-a aruncat pe oameni din scaune, iar cei aflaţi în picioare au căzut pe jos. 

Din fericire, nu au existat răniţi grav, iar călătorii au coborât pe picioarele lor din tramvai, respectiv, din autobuz.

Se pare că şoferul autobuzului a încercat să evite o altă maşină, dar a nimerit în tramvai. Geamurile din faţă ale tramvaiului s-au făcut ţăndări, iar autobuzul a suferit avarii serioase în zona cabinei şoferului.

Traficul în zonă s-a transformat într-un adevărat coşmar aproape o oră, până când poliţiştii au terminat măsurătorile iar cele două mijloace de transport în comun au fost retrase la garaj pentru reparaţii.

Atât poliţia cât şi reprezentanţii STB au pornit câte o anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat cu exactitate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
STB
Parteneri
x close