Antena 3 CNN Actualitate Şoferul unui BMW întoarce pe linie continuă şi provoacă un accident cu cinci maşini, în Mamaia

Şoferul unui BMW întoarce pe linie continuă şi provoacă un accident cu cinci maşini, în Mamaia

Un carambol în care au fost implicate patru maşini a avut loc în staţiunea Mamaia. Totul după ce şoferul unui autoturism marca BMW a vrut să întoarcă pe linia dublă continuă. Un alt şofer, care circula regulamentar, a fost prin suprindere de manevră, şi nu a putut evita impactul şi s-a oprit în alte trei maşini oprite pe marginea şoselei.

Şoferul unui BMW întoarce pe linie continuă şi provoacă un accident cu cinci maşini, în Mamaia
de Cristi Popovici    |    05 Sep 2020   •   09:34

Accidentul a avut loc în staţiunea Mamaia, în acestă dimineaţă, la o oră la care traficul este lejer. În acea zonă, bulevardul are trei benzi de circulaţie pe sens.

La un moment dat, şoferul unei autoturism marca BWM vrea să întorcă pe linia dublă continuă. Se află pe banda a doua, nu se asigură şi începe manevra.

Din spate, un autoturism al cărui şofer circulă regulamentar pe banda a treia vine lansat, în depăşire. Şoferul nu mai poate evita impactul şi se opreşte, mai apoi, în alte trei maşini parcate pe marginea şoselei. 

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în apropiere.

Imagini exclusive de la accidentul din Mamaia

"Conform primele date, accidentul rutier din stațiunea Mamaia s-a produs în jurul orei 08.10, un conducător auto nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcție de mers și a intrat in coliziune cu un vehicul.

În  urma impactului, alte 3 autoturisme care se aflau  parcate au fost avariate. Unul dintre conducătorii auto, fiind vorba despre un bărbat de 25 de ani, a fost rănit ușor", spun reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

×
Subiecte în articol: Mamaia
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close