Antena 3 CNN Actualitate Solidaritate pentru tânărul român din Italia care și-a pierdut părinții și sora într-un teribil accident rutier. Rudele cer ajutor pentru repatrierea victimelor

Solidaritate pentru tânărul român din Italia care și-a pierdut părinții și sora într-un teribil accident rutier. Rudele cer ajutor pentru repatrierea victimelor

Emilian Celin Ciobanu, un tânăr român de 19 ani care locuiește în Italia, și-a pierdut părinții și sora într-un accident rutier cumplit, petrecut duminică seara.

Solidaritate pentru tânărul român din Italia care și-a pierdut părinții și sora într-un teribil accident rutier. Rudele cer ajutor pentru repatrierea victimelor
Sursa foto: Facebook/Emilian Celin Ciobanu
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Noi 2021   •   14:41

Reprezentanții Liceului Antonio Pacinotti din Mestre au organizat o strângere de fonduri pentru el. Profesorii și colegii săi s-au alăturat administrației publice locale care a promis să îl ajute pe adolescentul român, potrivit Nuova Venezia.

Rudele din România ale tânărului solicită ajutor financiar pentru repatrierea celor trei victime.

Va rugam ,cei care ați auzit de tragedia din Italia unde și-au pierdut viața ,Familia Francisc Ciobanu ,Tati Tatiana și...

Posted by Francisc Rachiteanu on Wednesday, November 10, 2021

„Îmi voi lua un loc de muncă, dar aș vrea să termin și școala”, a spus Emilian Celin Ciobanu într-un interviu, potrivit Rotalianul.

Accidentul fatal a avut loc duminică noaptea, în jurul orei 23:30, în localitatea Triestina-Portegrandi din regiunea Quarto d’Altino, Italia.

Din informațiile transmise pe presa din peninsulă, românii circulau regulamentar, într-o mașină Ford Focus, la volan fiind Tatiana Celina Ciobanu, în vârstă de 40 de ani. Pe scaunul din dreapta se afla soțul acesteia, Francisc Ciobanu, de 45 de ani, iar pe bancheta din spate fiica celor doi, de 21 de ani, Diana Francesca.

Automobilul s-a izbit frontal de o mașină Toyota Yaris, care a intrat pe contrasens. Femeia care se afla la volan, o indiancă în vârstă de 29 de ani, a murit și ea pe loc, scrie Trevisotoday.it.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina românilor a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat. Celălalt autoturism s-a învârtit de câteva ori. Ambele au fost complet distruse.

Un al treilea vehicul, câteva minute mai târziu, a lovit mașina în care se afla tânăra de origine indiană. La fața locului s-au deplasat trei echipe de pompierii, ambulanțe și carabinierii. În ciuda eforturilor acestora, patru persoane au fost declarate moarte.

Conducătorul celeilalte mașini a ajuns la spital, dar nu a suferit răni grave, fiind tratat doar pentru șocul avut.
 

×
Subiecte în articol: roman tanar Italia accident parinti repatriere
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close