Antena 3 CNN Actualitate Soprana Adriana Mesteș a murit singură, chiar de ziua ei: "De acum vei cânta în ceruri"

Soprana Adriana Mesteș a murit singură, chiar de ziua ei: "De acum vei cânta în ceruri"

Soprana Adriana Mesteș, în vârstă de 64 de ani, a murit singură în apartamentul ei din București, fără prieteni sau familie, chiar de ziua ei de naștere. Timp de trei zile, nimeni nu a căutat-o pe artistă, fiind găsită fără viață de pompierii care i-au spart ușa la cererea vecinilor.

Soprana Adriana Mesteș a murit singură, chiar de ziua ei: "De acum vei cânta în ceruri"
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    27 Aug 2020   •   08:57

Totul s-a întâmplat seara trecută, atunci când vecinii sopranei Adriana Mesteș au sunat la numărul unic de urgență 112 și au anunțat că vecina lor nu a mai ieșit din casă de trei zile, iar din apartament vine un miros greu de suportat.

Pompierii au intervenit și au confirmat ipoteza cea mai neagră luată în calcul de vecini: soprana era moartă de mai multe zile. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru necropsie, expertiză care va stabili cauza exactă a morții.

Totuși, surse din cadrul anchetei au confirmat pentru Antena 3 că pe trupul sopranei nu au fost descoperite urme de violență și, cel mai probabil, moartea a survenit din cauze naturale.

Adriana Mesteș a studiat Conservatorul George Enescu din Iași, pe care l-a absolvit în anul 1986, și a fost solistă la Operele din Timișoara, Iași și București.

Vestea morții sopranei i-a întristat pe puținii prieteni care i-au rămas alături în ultimii ani, iar aceștia au scris mai multe mesaje pe Facebook în memoria artistei.

"Drum lin, Adriana ! Dumnezeu să te odihnească în pace ! Cu mare durere am aflat vestea că...și tu ai plecat...o să mi fie dor de sfaturile tale, de optimismul tău...Ți am simțit lipsa în ultimele zile... credeam că ți ai acordat câteva zile doar pentru tine. Și...da...ai plecat pe drumul veșniciei, suflet bun și frumos! Dumnezeu să te așeze de-a dreapta Sa, de acum vei cânta în CERURI!", a scris Valentina.

×
Subiecte în articol: Adriana Mesteș
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close