Antena 3 CNN Actualitate Sora mai mare a fetiţei snopite în bătaie de propria mama îşi spune povestea: "Bătăile erau o obişnuinţă în familie"

Sora mai mare a fetiţei snopite în bătaie de propria mama îşi spune povestea: "Bătăile erau o obişnuinţă în familie"

Sora mai mare a fetiţei snopite în bătaie de propria mamă face dezvăluiri tulburătoare despre viaţa ei şi a celor două surori. Tatăl fetiţei bătute cu bestialitate i-a dat vestea că mama ei s-a filmat în timp ce o bate crunt pe sora cea mică.

Sora mai mare a fetiţei snopite în bătaie de propria mama îşi spune povestea: "Bătăile erau o obişnuinţă în familie"
Sursa foto: Foto: Captură video Acces direct
de Claudia Popovici    |    15 Sep 2020   •   07:00

Nicoleta are 19 ani şi este fiica cea mare a mamei-monstru care a îngrozit o ţară întregă, atunci când a facut public un filmuleţ în care îşi bătea cu bestialitate copila de patru ani.

În platoul emisiunii „Acces direct”, Nicoleta a povestit că bătăile erau o obişnuinţă în familie.

"Pe mine m-au crescut bunicii. Mama şi tata s-au despărtit când eu aveam cred, maxim o lună. M-au crescut bunicii, dar mai mult din dorinţa bunicului. Nu am dus-o foarte roz. Bunica era destul de agresivă cu mine. Am mers de multe ori bătută la şcoală. Profesorii au vrut să sune la Protecţia Copilului doar că încercam să acopăr, să muşamalizez, pentru că îmi era foarte frică."

Mama agresivă o bătea atât pe ea, cât și pe surorile ei, de mai multe ori pe zi.

"În jurul vârstei de 13 ani şi jumătate, sora mea, care în momentul de faţă are 15 ani, a fugit de acasă pentru că mama a bătut-o şi a venit la mine la bunica. Avea vânătăi peste tot, plângea, nu putea să doarmă."

Sora cea mică a suferit mai multe traume fizice. În urmă cu un an a avut şi capul spart

„Anul trecut a avut capul spart. Avea o gaură în cap. Am fost la Poliție și mi-au zis că nu e treaba mea și să îl las pe taică-su să își facă treaba. Oriunde apelam îmi ziceau că nu puteam să fac nimic”, a povestit Nicoleta.

Autorităţile nu au crezut povestea Nicoletei şi le-au dus înapoi acasă

"(…) Ne-a sunat odată mama și a avut ideea de a merge la Protecția Copilului și de acolo ne-a luat o doamnă și ne-a dus la bunica. M-a bătut iar bunica, apoi de dimineață am ajuns la Protecția Copilului, apoi la un centru de urgență și apoi la un centru din Giulești”, a mai precizat aceasta.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close