Antena 3 CNN Actualitate Sorin Grindeanu: "Nu le pasă nici de sănătatea oamenilor, nici de educaţie, nici de economie"

Sorin Grindeanu: "Nu le pasă nici de sănătatea oamenilor, nici de educaţie, nici de economie"

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a făcut marţi, într-o conferință de presă la sediul partidului, precizări privind candidaţii la alegerile parlamentare. A profitat de ocazie să atace dur modul în care autorităţile au informat părinţii şi profesorii în legătură cu efectuarea cursurilor online, în plină criza sanitară unde măsurile luate par fără logică.

Sorin Grindeanu: "Nu le pasă nici de sănătatea oamenilor, nici de educaţie, nici de economie"
Sursa foto: Gov.ro
de Claudia Popovici    |    20 Oct 2020   •   19:20

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat în conferinţa de presă susţinută la sediul PSD, că au validat în Consiliul Politic Naţional listele candidaţilor la alegerile parlamentare pentru 19 organizaţii.

Referitor la modul în care autoritătile au gestionat criza sanitară Grindeanu a spus că:

"Nu le pasă nici de sănătatea oamenilor, nici de educaţie, nici de economie. Singura lor preocupare este doar organizarea alegerilor. Vor un singur lucru: să rămână la putere cu orice preţ, chiar cu preţul sănătăţii propriului popor.

Este o bătaie de joc la adresa la adresa elevilor, a profesorilor, a părinţilor din Bucureşti. Modul în care autorităţile au comunicat restricţiile.Deşi ştiau că se va ajunge aici, nu s-au deranjat în weekend să le spună profesorilor şi părinţilor ceea ce urmează.

Este cu totul aberant ceea ce fac. Închid şcolile pentru cursuri, dar le deschid pentru alegeri şi continua cu măsurile lipsite de orice logică." a declarat Sorin Grindeanu, în conferiţa de presă.

Ministrul Educației recomandă lecţii la televizor pentru copiii care locuiesc în case fără curent electric

"Am văzut-o pe doamna celebru ministru Anisie cu câte o bâlbă aproape în fiecare zi, ba sunt tablete ba nu sunt, ba le-a dat, ba nu le-a dat. Astăzi a venit cu o idee, absolut măreaţă, şi anume că, pentru elevii care nu au curent, să facă lecţii la TV. E clar că nu au niciun fel de coerenţă. Nu au niciun plan pentru a scoate România din situaţia în care se află. Nu îi interesează nimic altceva decât alegeri.", a mai spus Sorin Grindeanu în conferinţa de presă.

În Consiliul Politic Naţional, social democraţii au validat listele candidaţilor la alegerile parlamentare pentru 19 organizaţii

"Pe de altă parte noi am continuat astăzi, aşa cum am promis, să aducem specialişti pe listele noastre, oameni integri, competenţi, cunoscuţi publicului pentru realizările lor profesionale, oameni care ştiu despre ce vorbesc şi care au soluţiile necesare pentru problemele actuale ale societăţii.

De asemenea astăzi în Consiliul Politic Naţional am validat listele pentru 19 organizaţii, urmând ca mâine să facem o altă şedinţă a CPN pentru restul de organizaţii. Mâine la ora 16:00 organizaţia PSD Bucureşti va depune listele la Biroul Electoral Municipal.

Tot în CPN, astăzi, am stabilit conduceri interimare la trei organizaţii: Alba, domnul europarlamentar Victor Negrescu, Covasna, domnul Barbu Bogdan şi Vrancea, domnul deputat Angel Tâlvăr.", a mai declarat Sorin Grindeanu în cadrul conferinţei de presă.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu
Parteneri
Elevii vor avea o oră în plus pe săptămână, din anul școlar 2023-2024
x close