Antena 3 CNN Actualitate Sorin Grindeanu: Anul acesta ne propunem să inaugurăm 98 de km de autostradă

Sorin Grindeanu: Anul acesta ne propunem să inaugurăm 98 de km de autostradă

Sorin Grindeanu: Anul acesta ne propunem să inaugurăm 98 de km de autostradă
Sursa foto: Foto> Agerpres
15 Mar 2017   •   22:29

Guvernul şi-a propus pentru anul acesta să inaugureze 98 de kilometri de autostradă, a afirmat, miercuri seară, într-o emisiune tv, premierul Sorin Grindeanu

"Anul acesta ne propunem, şi e realizabil prin tot ce înseamnă situaţia la zi a lucrurilor, să inaugurăm până în 100, 98 de km de autostradă. Important este să mergem în continuare pe tot ce înseamnă Master Planul aprobat împreună şi în dialog cu Comisia Europeană. Legat de acest lucru, o să venim rapid cu - poate e mult spus o lege a investiţiilor strategice - un nou cadru legal prin care să uşurăm sau să simplificăm, nu înseamnă să facem netransparent acest lucru, să simplificăm acest proces legat de achiziţiile strategice. Mă refer la tot ceea ce înseamnă domenii de tipul transporturilor, autostrăzi în special, energie şi domeniul apărării", a declarat Grindeanu la postul public de televiziune, potrivit Agerpres.

El a adăugat că pe două dintre cele cinci loturi ale autostrăzii Piteşti - Sibiu termenul pentru studiul de fezabilitate este sfârşitul acestei luni.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu autostrada
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close