Antena 3 Actualitate Sorin Grindenu, mesaj acid pentru Klaus Iohannis: "Președintele României are obligația, ca lider responsabil ce se declară a fi..."

Sorin Grindenu, mesaj acid pentru Klaus Iohannis: "Președintele României are obligația, ca lider responsabil ce se declară a fi..."

de Maria Sabu    |    16 Iul 2020   •   16:18
Sorin Grindenu, mesaj acid pentru Klaus Iohannis: "Președintele României are obligația, ca lider responsabil ce se declară a fi..."
Sursa foto: Hepta

Sorin Grindeanu vine cu un mesaj acid cu privire la modul în care politicienii gestioneaza criza provocata de noul coronavirus. Fostul premier susține că ”nu poți să vorbești de infectări și decese și să susții, în continuare, organizarea de alegeri”.

”Hotărâți-vă odată! Ori ne confruntăm cu acest virus cu efecte devastatoare și atunci gata cu alegerile, ori nu e așa grav și atunci avem de-a face cu o manipulare iresponsabilă. Varianta cu “e doar puțin COVID şi putem face alegeri” nu există. Voi spune ceea ce este, în mod evident, în mintea oricărui român, dar ceea ce politicienii nu au curajul să spună. Toate partidele politice, nu doar PNL și PSD, își calibrează deja acțiunile având în faţă o toamnă electorală. Doar că prioritățile sunt altele. Criza sanitară e profundă și, la fel de grav, se prefigurează și o criză economică de proporții.”, a declarat Grindeanu.

Rezolvaţi criza economică ce poate avea efecte extrem de periculoase

”E limpede că - și toate informațiile converg spre această idee - România va atinge un deficit uriaș, de 10 la sută sau chiar peste. În aceste condiții, prioritățile românilor sunt clare, din păcate altele decât cele pe care le vede clasa politică. Președintele României are obligația, ca lider responsabil ce se declară a fi, să își asume rolul constituțional și să pună capăt acestei situații. Nu poți să vorbești de infectări și decese și să susții, în continuare, organizarea de alegeri. Rezolvați criza sanitară, rezolvaţi criza economică ce poate avea efecte extrem de periculoase și o fi apoi timp și pentru alegeri!”, a conchis fostul premier.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close