Antena 3 CNN Actualitate Sorin Oprescu: Directorul Administraţiei Cimitirelor este vizat de DNA

Sorin Oprescu: Directorul Administraţiei Cimitirelor este vizat de DNA

Sorin Oprescu: Directorul Administraţiei Cimitirelor este vizat de DNA
08 Aug 2008   •   13:40

George Georgescu, directorul Administraţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane (ACCUB), este "vizat" de DNA. Afirmaţia a fost făcută vineri de Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, în cadrul unei conferinţe de presă. "Există reţele mafiote în zona cimitirelor bucureştene care, de multe ori ating chiar şi actul de management", a declarat Primarul General al Capitalei, citat de Mediafax.

Directorul Administraţiei Cimitirelor, George Georgescu, a fost chemat de Sorin Oprescu la Comisia de disciplină pentru a afla informaţii exacte despre situaţia din domeniu.

Georgescu a fost aşteptat joi la audieri în faţa Comisiei de disciplină a Primăriei Capitalei, însă nu s-a prezentat motivându-şi lipsa printr-un document din care reiese că a fost internat în spital.

Lucrările comisiei de disciplină au fost suspendate din cauza neprezentării directorului ACCUB, potrivit declaraţiilor lui George Iorgovan, consilierul pe probleme juridice al primarului general Sorin Oprescu.

Acelaşi Iorgovan a precizat, în privinţa acuzaţiilor aduse directorului ACCUB, că există mai multe reclamaţii, dar nu a dorit să dezvăluie amănunte ori persoanele care au făcut sesizările.

Directorul George Georgescu va fi chemat din nou la audieri după ce va expira perioada concediului medical.

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close