Antena 3 CNN Actualitate Soţia românului dispărut în Noua Zeelandă: Până nu îi văd trupul, eu nu renunţ să îl caut

Soţia românului dispărut în Noua Zeelandă: Până nu îi văd trupul, eu nu renunţ să îl caut

Soţia românului dispărut în Noua Zeelandă: Până nu îi văd trupul, eu nu renunţ să îl caut
Sursa foto: Foto: ziarulunirea.ro
de N.B.    |    04 Ian 2012   •   18:24

Soţia lui Mihai Muncuş-Nagy, românul care a dispărut în Noua Zeelandă, a discutat, la emisiunea "100 de minute", despre ultima oară când a vorbit cu soţul ei şi ce speranţe mai are pentru a-l găsi în viaţă.

Kinga Muncuş-Nagy povesteşte că soţul ei nu a apărut la întâlnirea on-line pe care o stabiliseră şi s-a gândit că nu a înţeles bine ora la care urmau să vorbească. A aşteptat ca soţul ei să intre pe Internet, însă a primit un telefon de la un coleg al acestuia, care a anunţat-o că Mihai lipseşte.

Mihai Muncuş-Nagy, care avea 33 de ani, lucra de două luni ca voluntar pentru departamentul de conservare a mediului înconjurător. El făcea parte dintr-o echipă care monitoriza activitatea seismică şi vulcanică pe insula Raoul. Potrivit oficialilor, cel mai probabil românul a căzut de pe o stâncă în apă.

Soţia românului a luat decizia de a pleca în Noua Zeelandă pentru a-l căuta pe Mihai, declarând că până în momentul în care nu-i va vedea trupul va păstra speranţa că îl va găsi.

"Mi s-a zis că este puţin probabil să mai fie în viaţă, dar eu până nu îi văd trupul, dacă, Doamne fereşte, a murit, eu nu renunţ" a spus Kinga Muncuş-Nagy.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close