Antena 3 CNN Actualitate Soţii dezbat, soţiile vizitează muzee

Soţii dezbat, soţiile vizitează muzee

Soţii dezbat, soţiile vizitează muzee
04 Apr 2008   •   08:59

În timp ce domnii au dezăbătut probleme importante, soţiile preşedinţilor şi premierilor invitaţi la summit au avut un program special la Bucureşti. Ele au vizitat Muzeul Naţional de Artă şi Muzeul Satului şi au asistat la o prezentare de modă. Totul s-a petrecut în aceleaşi condiţii de securitate drastice şi cu presa ţinuta mai mult la distanţă.

Ora 10.00. Muzeul naţional de Artă e înconjurat de forţe de ordine. În ultimul moment, presa află că nu mai are acces în muzeu. De pe margine, admirăm doamnele care îşi fac intrarea pe covorul roşu. Înăuntru le aşteaptă Maria Băsescu şi Maia Morgenstern. Ultima soseşte Laura Bush. În faţa muzeului rămân doar forţele de ordine americane. Vizita doamnelor la muzeu a durat mai puţin de o oră.

Între timp, la Muzeul Satului se fac ultimele pregătiri. Muzicanţii îşi acordează instrumentele iar Serviciile Secrete mai fac o ultimă verificare a terenului. De pe margine, câteva doamne îmbrăcate în costum popular românesc aşteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu soţiile celor mai importanţi oameni de pe planetă. Însoţite de Maria Băsescu, doamnele îşi fac apariţia. Ele vor asista la un program artistic în aer liber.

Din păcate, mai mult de jumătate dintre locuri au rămas neocupate. Din cele 32 de doamne care şi-au anunţat prezenţa au venit doar 12 şi un domn, soţul doamnei prim ministru din Noua Zeelandă. Când toată lumea se aştepta mai puţin, soseşte şi Laura Bush. Pe ritmuri săltăreţe, spectacolul s-a încheiat iar doamnele au mai făcut o plimbare prin Muzeul Satului.

Antena 3

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close