Antena 3 CNN Actualitate Soţul avocatei dispărute a fost avansat. Cioacă la Marius Tucă Show (VIDEO)

Soţul avocatei dispărute a fost avansat. Cioacă la Marius Tucă Show (VIDEO)

Soţul avocatei dispărute a fost avansat. Cioacă la Marius Tucă Show <font color=red>(VIDEO)</font>
15 Oct 2007   •   15:33

Cristian Cioacă, principalul suspect în cazul dispariţiei avocatei din Braşov, a fost avansat. Cioacă va lucra ca ofiţer de investigaţie la compartimentul "Furturi din Societăţi Comerciale". Conducerea IPJ Braşov susţine că are nevoie de forţe noi la compartimentul "Furturi din Societăţi Comerciale", pentru că în ultima vreme spargerile din Braşov s-au înmulţit. Aşa că Cioacă fost transferat pentru 6 luni, la Poliţia municipiului. Adică, poliţistul a fost promovat de la ofiţer de ordine publică, la ofiţer de investigaţii. În continuare, el nu va avea voie să poarte armă.

Cristian Cioacă a revenit luni la serviciu după trei zile de concediu medical. În următoarele zile, anchetatorii aşteaptă rezultatele expertizei petelor găsite pe uniforma de poliţist, desoperită în zona dintre Râşnov şi Poiana Braşov.

Soţia lui Cristian Cioacă, Elodia Marilena Ghinescu, în vârstă de 38 de ani, avocat în cadrul Baroului Braşov, a dispărut de acasă în 30 august. Poliţistul Cristi Cioacă a anunţat Poliţiei dispariţa femeii în 5 septembrie.

Anchetatorii braşoveni au luat în calcul varianta crimei în cazul avocatei, pe lista suspecţilor fiind şi soţul femeii, deoarece s-au găsit urme de sânge în apartamentul celor doi soţi şi în autoturismul bărbatului.

Instanţa supremă i-a interzis poliţistului judiciarist Cristian Cioacă să părăsească ţara pe parcursul anchetei, judecătorii respingând cererea acuzării de a-l aresta. Arestarea este împiedicată de lipsa cadavrului victimei, susţin surse judiciare.

CRISTIAN CIOACĂ INVITAT LA MARIUS TUCĂ SHOW ? 1

Observator

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close