Antena 3 CNN Actualitate Soţul Zoei Ceauşescu, despre ultima întâlnire cu soţii Ceauşescu, în 21 decembrie 1989

Soţul Zoei Ceauşescu, despre ultima întâlnire cu soţii Ceauşescu, în 21 decembrie 1989

Soţul Zoei Ceauşescu, despre ultima întâlnire cu soţii Ceauşescu, în 21 decembrie 1989
01 Mai 2013   •   23:05

Invitat în ediţia de miercuri seară a emisunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3, ginerele familiei Ceauşescu, profesorul Mircea Oprean a povestit cum a decurs ultima întâlnire avută cu soţii Ceauşescu.

"Pe 21 decembrie a avut loc mitingul. Seara, Zoia a vrut să meargă să îi vadă", povesteşte profesorul Oprean, care adaugă că dorinţa soţiei sale a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât aceasta nu vorbea cu mama ei încă din luna august, pe o problemă legată de un coleg de serviciu.

Mircea Oprean: Gheorghiu-Dej îl îndemna pe Nicolae Ceauşescu să divorţeze. Era la modă să se căsătorească cu evreice

"Întâlnirea a avut loc în sediul Comitetului Central. Eu i-am spus soacrei mele că, dacă noi aveam televiziune normală, românii nu îşi făceau antena nici de bulgari, nici de sârbi, nici de ruşi, nici de unguri. Iar acum, când ar fi trebuit să îi mobilizaţi, să îi informaţi de ce se întâmplă, v-ar fi ascultat. Dar aşa, cine să vă mai asculte? Ei nu mai ascultau de România. Ei ascultau celelalte posturi, deci din punct de vedere al comunicării i-aţi pierdut", a declarat ginerele familiei Ceauşescu.

Invitat la Antena 3, ginerele familiei Ceauşescu a dezminţit informaţia potrivit căreia socrii săi s-ar fi cunoscut de 1 Mai.

×
Subiecte în articol: mircea oprean Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close