Antena 3 CNN Actualitate Spălătoriile fără apă, noua metodă de a curăţa maşinile

Spălătoriile fără apă, noua metodă de a curăţa maşinile

Spălătoriile fără apă, noua metodă de a curăţa maşinile
19 Iun 2008   •   20:12

Un telefon, 20 de minute şi maşina din faţa blocului e curată lună. Fără timp pierdut la cozile de la spălătorii şi fără apă - o afacere foarte populară peste Ocean, care a început să prindă şi la noi. Investiţia iniţială este mică: plata câtorva angajaţi şi a produselor de curăţare. E suficient un telefon şi echipa apare oriunde îi cere clientul.

Nu durează mult iar întreprinzătorii folosesc nişte emulsii speciale care dizolva mizeria pentru a putea fi apoi curăţată. În acelaşi timp, soluţiile folosite formează o peliculă de protecţie a caroseriei, susţin aceştia. Preţul variază între 15 şi 30 de lei, în funcţie de maşină.

Aceste avantaje atrag clienţi în special din rândul oamenilor de afaceri de afaceri dornici să aibă o maşină pusă la punct fără a pierde timp. Prinde, însă, şi la cei care vor să aibă grijă de maşină cu mâna lor, pentru că o parte importantă a afacerii este vânzarea produselor către clienţi.

Spălătoriile fără apă nu par să-i deranjeze pe patronii de spălătorii clasice. Ideea li se pare interesantă, dar în niciun caz o concurenţă serioasă.

Pentru maşinile foarte murdare, spălatul fără apă nu mai este o soluţie.

Observator

×
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close