Antena 3 CNN Actualitate "Spartanii" din Argeş terorizează populaţia şi mimează decapitări (FOTO)

"Spartanii" din Argeş terorizează populaţia şi mimează decapitări (FOTO)

"Spartanii" din Argeş terorizează populaţia şi mimează decapitări (FOTO)
22 Oct 2008   •   17:00

Locuitorii unui orăşel din judeţul Argeş sunt terorizaţi de ceva vreme de o bandă de tineri, puşi pe scandal. Grupul, format din aproximativ 25 de membri, cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani, se intitulează generic ?Spartanii?. Tinerii, puşi pe scandal şi bătaie, au adus locuitorii oraşului Costeşti Argeş la marginea răbdării.
Iată ce ne scrie Alex M. din Costeşti: ?Baieţii aştia nu ne mai dau pace. Lumea trăieşte sub teroare. Sunt scandalagii şi bătăuşi, nu ştim ce să mai facem. Poliţia nu ne ajută, zice că e legată politic şi nu poate sa acţioneze împotriva lor cu mai mult de o amendă pe care oricum nu o plătesc.?
Cititorul nostru ne trimite şi câteva poze cu ?huliganii? a căror atitudine violentă a dus la instalarea terorii în oraş.

?Vă rog să mă credeţi nu mai iese nimeni seara pe stradă din cauza acestor huligani deoarece pe cine prind trebuie să ?altoiască?. I-am studiat puţin şi pot să vă zic unde se întâlnesc, în parcul din faţa primariei, sau în faţa localului zis La Grasu'. Ei zic că şi-au format o frăţie de care toată lumea ar trebui să se teamă şi pe care toţi ar trebui să o respecte.? mai spune Alex M, adăugând că, în opinia sa, ?poliţia e de formă. Nimeni nu ne apară, nimeni nu ştie prin ce teroare trecem.?

Autorităţile ştiu de existenţa acestei bande. Grupul de tineri cu vârste între 17 şi 30 de ani, care se autointitulează ?Spartanii?, a fost amendat de mai multe ori de către Poliţia Costeşti Argeş pentru deranjarea ordinii publice, după cum a declarat pentru Antena3.ro subinspectorul Robert Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Argeş.

"Pe lângă sesizările primite când tinerii se adună seara la bănci să discute şi deranjează ordinea publică, am mai primit o singură plângere pentru o faptă gravă. Duminică, unul dintre tinerii care îşi zic ?Spartanii? ar fi lovit o persoană într-un local, dar momentan nu există un certificat medico-legal. Aşteptăm documentul pentru încadrarea legală a faptei?, a adăugat Robert Radu.

El ne mai spune că grupul de ?spartani? nu a săvârşit nicio faptă gravă până acum şi că unul dintre ei a fost sanţionat pentru că nu a oprit la semnalul Poliţiei Rutiere. Tinerii rămân în atenţia Poliţiei Costeşti Argeş, după cum ne mai spune Robert Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Argeş.


Dacă aveţi informaţii despre această bandă de tineri, ni le puteţi trimite la [email protected].
Antena3.ro

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close