Antena 3 CNN Actualitate Specialiștii angajați în starea de urgență în spitale, dați afară: ”Guvern PNL e iresponsabil, nu îi pasă de pacienți”

Specialiștii angajați în starea de urgență în spitale, dați afară: ”Guvern PNL e iresponsabil, nu îi pasă de pacienți”

Fostul ministru al Sănătății, Florian Bodog, acuză că specialiștii angajați în spitale, DSP-uri și servicii de ambulanță, în perioada stării de urgență, au fost dați afară, contractele lor nefiind prelungite în starea de alertă.

Specialiștii angajați în starea de urgență în spitale, dați afară: ”Guvern PNL e iresponsabil, nu îi pasă de pacienți”
de Andreea Cigolea    |    08 Oct 2020   •   11:15

”Specialiștii angajați temporar în spitale, servicii de ambulanță, direcții de sănătate publică, în această perioadă de criză sanitară, au fost dați afară pentru că avem un Guvern PNL iresponsabil! Guvernul Orban nu a fost în stare să dea o Hotărâre pentru a-i păstra pe acești specialiști, dovedind astfel că nu îi pasă de pacienți”, a scris fostul ministru al Sănătății Florian Bodog pe pagina sa de Facebook.

Mai multe angajări s-au făcut în spitale, servicii de ambulanță și Direcții de Sănătate Publică din țară, în timpul stării de urgență, pentru o perioadă de 6 luni.

Bodog spune că pentru acești specialiști nu au fost prelungite contractele și în perioada stării de alertă, România fiind în continuare în plină criză sanitară.

 

×
Subiecte în articol: spital
Parteneri
Operaţiuni dramatice de salvare în Turcia. Bilanţul victimelor
x close