Antena 3 CNN Actualitate Spectacol aviatic la Ghimbav. Şapte piloţi străini au făcut zboruri demonstrative, iar Radu Berceanu a pilotat un avion de agrement (VIDEO)

Spectacol aviatic la Ghimbav. Şapte piloţi străini au făcut zboruri demonstrative, iar Radu Berceanu a pilotat un avion de agrement (VIDEO)

Spectacol aviatic la Ghimbav. Şapte piloţi străini au făcut zboruri demonstrative, iar Radu Berceanu a pilotat un avion de agrement (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
14 Aug 2010   •   19:40

Spectacol aviatic la Ghimbav, cu ocazia mitingului Transilvania aero-show. Şapte piloţi străini au efectuat zboruri demonstrative, la care au asistat peste 5.000 de braşoveni. Vizitatorii au putut admira avioane de luptă şi elicoptere apaţinând forţelor aeriene.

Lotul Naţional de Paraşutism a dat deschis mitingul aviatic.

Printre exerciţiile demonstrative s-au numărat coborârea în rapel dintr-un elicopter şi un exerciţiu de stingere a unui incendiu.

Evenimentele, la care au asistat peste 5.000 de spectatori, au continuat cu un concurs internaţional de acrobaţie aeriană şi exerciţii demonstrative ale celor mai importante formaţii de zbor din ţara noastră.

Oamenii au mai putut admira avioane de luptă şi elicoptere aparţinând forţelor aeriene.

Printre spectatori s-a numărat şi ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. Acesta  a pilotat un avion de agrement de mici dimensiuni.

Mitingul aerian se va încheia duminică.



Antena 3

×
Subiecte în articol: avion Radu Berceanu parasutisti
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close