Antena 3 CNN Actualitate Spectacole aeriene de excepţie cu ocazia Zilei Forţelor Aeriene Române (VIDEO)

Spectacole aeriene de excepţie cu ocazia Zilei Forţelor Aeriene Române (VIDEO)

Spectacole aeriene de excepţie cu ocazia Zilei Forţelor Aeriene Române (VIDEO)
20 Iul 2008   •   09:36

Duminică este Ziua Forţelor Aeriene Române, zi sărbătorită ca în fiecare an, pe 20 iulie, de sfântul Ilie. De la ora 09.00, la Clinceni, piloţii de la Aeroclubul Român au făcut o demonstraţie de acrobaţii în aer, în vreme ce in Capitală, deasupra monumentului Eroilor Aerului s-a desfăşurat, tot de la ora 09.00, un alt miting aviatic în care protagoniştii sunt piloţii militari. O formaţie alcătuită din nouă elicoptere a survolat Bulevardul Aviatorilor, dinspre Palatul Victoria către Piaţa Presei Libere.

Festivitatea continuă la Muzeul Aviaţiei unde, de la ora 10.30, se desfăşoară simpozionul cu tema ?Forţele Aeriene la începutul mileniului III?. Intrarea publicului în muzeu este liberă, între orele 14.00 şi 17.00.

DEMONSTRAŢIE AVIATICĂ PE AERODROMUL CLINCENI

Pe aerodromul din Clinceni, pasionaţii de avioane au asistat un spectacol aerian de excepţie. Piloţii s-au pregătit încă de sâmbătă pentru parada dedicată Zilei Forţelor Aeriene, iar antrenamentele cu public promiteau deja câteva ore de acrobaţii în zbor impresionante pentru ziua de duminică. Intrarea la evenimentul din Clinceni este liberă.

LA MONUMENTUL EROILOR AERULUI S-A DESFĂŞURAT O CEREMONIE MILITARĂAntena 3

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close