Antena 3 CNN Actualitate Starea unor copii de la spitalul "Marie Curie" s-a agravat

Starea unor copii de la spitalul "Marie Curie" s-a agravat

Starea unor copii de la spitalul "Marie Curie" s-a agravat
12 Feb 2016   •   11:42

Starea de sănătate a majorității copiilor veniți din Argeș și internați la Spitalul "Marie Curie" este ușor ameliorată față de ziua anterioară, însă în cazul unui copil starea s-a agravat și a necesitat dializă peritoneală, a declarat, vineri, pentru Agerpres, medicul nefrolog Ioana Mihalache.

"Față de ziua de ieri, majoritatea micuților sunt ușor ameliorați, unii staționari, unul — agravat, motiv pentru care astăzi i se va pune cateter pentru dializă peritoneală. Va începe și el dializa", a spus medicul.

Ioana Mihalache a afirmat că, în prezent, sunt dializați opt copii, la care se va adăuga încă unul în cursul zilei de vineri.

"În momentul de față sunt dializați patru copii în ATI și alți patru pe secția de nefrologie. Sunt opt copii dializați, la care se adăugă acest copil care va merge să i se monteze cateterul. Astfel vor fi 9 dializați și doi nedializați", a explicat nefrologul.

Şeful secţiei ATI de la "Marie Curie" a explicat că starea micuţilor de la Terapie Intensivă nu este una prea bună şi că nu crede că lucrurile ar fi stat diferit dacă pacienţii ar fi ajuns la spital mai repede.

×
Parteneri
Accuweather, prognoza meteo pentru București. Când va ninge
x close