Antena 3 CNN Actualitate Stare de alertă în Capitală! Autorul jafului armat de la o bancă din Sectorul 4 este încă în libertate

Stare de alertă în Capitală! Autorul jafului armat de la o bancă din Sectorul 4 este încă în libertate

Stare de alertă în Capitală! Autorul jafului armat de la o bancă din Sectorul 4 este încă în libertate
Sursa foto: Foto: Politia Romana.Facebook
26 Mai 2017   •   09:05

Este alertă în Capitală. Un individ înarmat, care nu a fost prins până în acest moment, a jefuit o bancă din Sectorul 4 al Capitalei. S-a folosit de pistol în plină zi pentru a o ameninţa pe casieră ca să-i dea toţi banii. Panicată, femeia s-a conformat.

După ce a pus mâna pe bani, individul a reuşit să fugă.

Alarma a fost dată înainte de ora 15. Un apel telefonic la 112 anunţa că un bărbat a intrat cu arma în mână în sediul unei bănci din Sectorul 4 al Capitalei. Sub ameninţarea pistolului, agresorul i-a cerut bani casierei apoi a fugit.

Martori la clipele de groază au fost ceilalţi angajaţi ai băncii şi un singur client, care a dat declaraţii la Poliţie şi a descris ce s-a intamplat.

Agresorul a avut grijă să îşi acopere faţa cu hainele pe care le purta. Barbatul avea şapcă şi era îmbrăcat în haine de culoare închisă. Jaful nu ar fi durat mai mult de un minut. Deocamdată nu se ştie cu ce sumă a plecat tâlharul, iar prejudiciul urmează să fie stabilit.


 

 

 

 

×
Subiecte în articol: jaf armat
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close