Antena 3 CNN Actualitate Starea răniţilor din ACCIDENTUL din MUNTENEGRU. Trei dintre victime sunt în continuare în stare foarte gravă, o singură femeie, externată

Starea răniţilor din ACCIDENTUL din MUNTENEGRU. Trei dintre victime sunt în continuare în stare foarte gravă, o singură femeie, externată

Starea răniţilor din ACCIDENTUL din MUNTENEGRU. Trei dintre victime sunt în continuare în stare foarte gravă, o singură femeie, externată
de O.P.    |    27 Iun 2013   •   05:47

Trei dintre victimele accidentului din Muntenegru sunt în continuare în stare critică.  Un bărbat este în comă, altul a suferit multiple contuzii şi traumatisme, iar o femeie are un picior amputat. Alţi 5 răniţi sunt în stare gravă la terapie intensivă. 

În total 28 de persoane au rămas internate în cele patru spitale din Capitală. O singură tănără din Cluj a fost lăsată să plece acasă. Sunt însă şi pacienţi care se simt deja mai bine, iar medicii spun că e posibil ca o parte dintre ei să fie externaţi în zilele următoare.

Unul dintre pacienţii aduşi la Spitalul Floreasca este în stare critică. Ceilalţi 5 sunt internaţi la terapie intensivă şi au leziuni grave.

Alţi 11 pacienţi se luptă pentru viaţa lor la Spitalul Universitar. Un bărbat şi o femeie, care are un picior amputat, sunt în continuare în stare critică. Alţi 4 pacienţi se află la Terapie Intensivă.

O singură victimă a fost lăsată să plece acasă până acum. Este vorba despre o tănără de 26 de ani din Cluj. La Elias mai sunt alţi 3 răniţi.

Ceva mai bine se simt şi cele 4 femei internate la Bagdasar Arseni.

Răniţii care şi-au văzut moartea cu ochii în Muntenegru sunt în stare de şoc. Mulţi dintre ei au fost deja consiliaţi de către psihologii din cadrul spitalelor.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close