Antena 3 CNN Actualitate Ștefan Mandachi, reacție după accidentul cumplit de la Iași: ”Încă 7 oameni așezați în sicrie direct de pe șoselele Moldovei”

Ștefan Mandachi, reacție după accidentul cumplit de la Iași: ”Încă 7 oameni așezați în sicrie direct de pe șoselele Moldovei”

Afaceristul sucevean Ștefan Mandachi și promotor al Autostrăzii Moldovei, a reacționat dur după accidentul cumplit de la Iași, soldat cu 7 morți.

Ștefan Mandachi, reacție după accidentul cumplit de la Iași: ”Încă 7 oameni așezați în sicrie direct de pe șoselele Moldovei”
Sursa foto: Facebook/ Ștefan Mandachi | Inquam Photos / Liviu Chirica
de Andreea Ştefan    |    01 Feb 2022   •   14:13

”7 vieți au fost curmate azi! 7 familii au rămas distruse pe viață! 7 oameni morți într-un accident pe o șosea tipică Moldovei.

Șosele moldovenești, cum de altfel sunt absolut toate șoselele din Moldova: groaznice!

Imediat, Ministerul de Interne face o postare:

“STOP! Este mult prea mult...DEMULT ESTE MULT PREA MULT! Vă rugăm insistent! CONDUCEȚI PREVENTIV! Asigurați-vă temeinic atunci când intrați în depășire! ÎNȚELEGEȚI O DATĂ PENTRU TOTDEAUNA!”

”Chiar acolo, unde a avut loc carnagiul, ar fi trebuit să fie o autostradă”

Nicio silabă că în acel loc trebuia să fie o AUTOSTRADĂ! Nicio literă despre ipocrizia întregului Guvern, care a lăsat Moldova în paragină, care a nenorocit o întreagă regiune și din vina căruia s-a petrecut accidentul.

Da, vinovații morali pentru că azi sunt în sicrie 7 români, subliniez, PE LÂNGĂ VITEZOMANI, sunt cei care au condus toate Guvernele din 1990 până azi, inclusiv cel care guvernează în 1 februarie 2022, care erau obligați să construiască acolo o AUTOSTRADĂ cu 3 benzi pe sens.

Chiar acolo, unde a avut loc carnagiul, ar fi trebuit să fie o autostradăăă maaaree!

Încă 7 oameni așezați în sicrie direct de pe șoselele Moldovei!!! Iată unul dintre motivele pt. care au murit azi dimineață pe șoselele astea nenorocite (de către toate Guvernele) ȘAPTE OAMENI.

Mai jos este moștenirea panourilor de tablă, pe care te prefaci, cu indiferență, că nu o vezi”, a scris revoltat Ștefan Mandachi.

Accident cu 7 morţi, după un impact devastator la Sârca, în Iaşi. S-a deschis dosar penal în acest caz

×
Subiecte în articol: Ștefan Mandachi Iași
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close