Antena 3 CNN Actualitate Ştefan Marian a primit interdicţie de a intra în şcoli, deşi nimeni nu ştie cum arată

Ştefan Marian a primit interdicţie de a intra în şcoli, deşi nimeni nu ştie cum arată

Ştefan Marian a primit interdicţie de a intra în şcoli, deşi nimeni nu ştie cum arată
17 Iul 2008   •   20:46

Ştefan Marian. Este numele inamicului numărul unu al şcolilor din toată România. Din ordin de la Minister, el nu are voie în nicio instituţie de învăţământ. E deosebit de periculos, dar nimeni nu ştie de ce. Şi nici măcar cum arată. Inspectorii şcolari spun că acest amănunt nu contează, pentru că în toate instituţiile de învăţământ la intrare "există pază şi există cineva care te intreabă ce cauţi şi cu ce scop ai venit".

În liceele din Bucureşti paza nu lipseşte, dar în zadar. La Liceul I. L. Caragiale din Capitală, nimeni nu ştie despre Ştefan Marian. La Liceul "Gheorghe Lazăr", tot din Capitală, paznicii au fost mai vigilenţi. "Inculpatul Ştefan Marian este obligat sa respecte până la împlinirea vârstei de 18 ani interdicţia de a intra în şcoli", a spus gardianul.

Nu numai în Bucureşti şcolile se tem de infractorul necunoscut. La Colegiul Naţional "Octavian Goga" din Sibiu, portarul ştia încă de miercuri de avertismentul de la minister.

Tânărul din Slatina a primit interdicţia de a intra în şcoli în urma unei hotărâri judecătoreşti. Iar cum arată Ştefan Marian, nu ştiu nici măcar cei care ar trebui să-i interzică să intre în unităţile de învăţământ. Nici cât de periculoasă este această persoană nu se ştie şi nici de ce s-a luat această decizie.

Observator
 

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close