Antena 3 CNN Actualitate Stelian Ogică a câştigat din nou la 6 din 49

Stelian Ogică a câştigat din nou la 6 din 49

Stelian Ogică a câştigat din nou la 6 din 49
14 Ian 2008   •   19:08

Stelian Ogică este din nou câştigător la 6 din 49. El a ghicit 4 numere şi este mai bogat acum cu 450 de lei. Sau a fost mai bogat, pentru că a cheltuit deja banii duminică seară, la petrecere cu prietenii. Ogică spune că suma pe care a câştigat-o de această dată a fost mult mai mică faţă de cele cu care este el obişnuit. ?Eu am mai câştigat de două ori câte cinci numere. În situaţia mea, ies în balanţă pe plus, pentru că am câştigat peste 2 miliarde şi ceva şi mai am 1 milion şi ceva de euro pentru care mă judec?, a explicat norocosul jucător la loto.

Câştigul de duminică a fost chiar întâmplător, mai spune el. Ogică n-ar mai fi vrut să joace, însă l-au convins prietenii. ?Eu de data asta am jucat la întâmplare. Am jucat un bilet simplu, o variantă de 6 numere?. Aşa că bărbatul pare să-şi fi schimbat părerile. Nu demult susţinea că jocul la loto este matematică pură. Acum acceptă că norocul este extrem de important.

Stelian Ogică a devenit cunoscut în urmă cu 7 ani, când a revendicat premiul cel mare la 6 din 49 - de un milion de euro - spunând că biletul i-a fost furat. A fost arestat şi a stat mai bine de un an în închisoare.

Observator

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close