Antena 3 CNN Actualitate Stelian Ogică: Premiul loto de duminică merge la Braşov!

Stelian Ogică: Premiul loto de duminică merge la Braşov!

Stelian Ogică: Premiul loto de duminică merge la Braşov!
16 Aug 2007   •   13:59

?Profesorul de loterie?, titulatura acordată de Jurnalul Naţional lui Stelian Ogică, ştie variante, ştie combinaţii şi doreşte să înfiinţeze o Asociaţie a Jucătorilor de Loto, în condiţiile în care oameni obişnuiţi îl opresc pe stradă şi îi cer sfatul. Ogică crede că, pe lângă noroc, trebuie să joci cele şase numere magice ?cu cap?. Într-un interviu acordat în exclusivitate Jurnalului Naţional, el vorbeşte despre câteva scheme de care fiecare jucător serios ar trebui să ţină cont: ?După părerea mea, secretul constă în a juca cu scheme şi cu zone imposibile. Pe asta a mers şi prietenul meu. Să-ţi pice o variantă unde îţi ies din zona 40 cinci numere se întâmplă o dată la zece ani sau aproape deloc. Aş spune că astfel de variante sunt aproape imposibile.?

De altfel, unul dintre învăţăceii săi este nimeni altul decât ?câştigătorul ghinionist? de săptămâna trecută, Constantin Tudor: ?L-am tot învăţat şi vreau să vă spun că, în ultimul timp, câştigă de nu se poate. Pe bune! Omul a câştigat acum o săptămână 600 de milioane, iar acum trei zile a ghicit şase numere, dar a folosit o schemă redusă, adică la a doua, şi de-asta nu a câştigat marele premiu. Însă, chiar şi aşa, a luat un miliard şi jumătate.?

Despre Asociaţia Jucătorilor de Loto, Ogică consideră că este necesară atât pentru Loteria Naţională, cât şi pentru jucători: ?Controlul asupra Loteriei nu avem cum să-l deţinem, dar cred că, din moment ce suntem clienţii casei, trebuie să fim respectaţi. Să facem o asociaţie, să facem un club, un magazin mi se pare un lucru care ne-ar ajuta atât pe noi, cât şi Loteria. În felul ăsta am elimina o dată pentru întotdeauna toate suspiciunile şi am garanta sută la sută credibilitatea.?

Subiectul spinos al aranjamentelor

?Sigur că se poate!?, spune Ogică. ?E ca la David Copperfield, care mută maşina de pe o stradă pe alta. La fel e şi cu bila de loto. Poate fi adusă chiar şi din curtea şcolii. Electronic, pe bază de magnet, totul este posibil.? Cât despre câştigătorul de duminică, Profesorul de loterie estimează că nu va fi vorba de o combinaţie ?ciudată?, iar câştigătorul va fi din Braşov.



Articolul integral în Jurnalul Naţional
Foto: Jurnalul Naţional

Antena3.ro

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close