Antena 3 CNN Actualitate EXCLUSIV! Stenograme din ședința incendiară a PSD. Mitingul partidului și-a schimbat tema

EXCLUSIV! Stenograme din ședința incendiară a PSD. Mitingul partidului și-a schimbat tema

EXCLUSIV! Stenograme din ședința incendiară a PSD. Mitingul partidului și-a schimbat tema
29 Mai 2018   •   15:08

Au apărut primele stenograme din ședința incendiară a grupului PSD din Camera Deputaților, care s-a terminat în urmă cu puțin timp.

Sunt declarații surprinzătoare făcute de președintele partidului, care susține că au existat social-democrați, care au decis să colaboreze cu statul paralel.

De asemenea, ultima informație este că tema mitingului din 9 iunie se schimbă pentru a treia oară. Acum va fi un miting contra abuzurilor din justiție.

Liviu Dragnea spunea că la această ședință s-ar putea alătura și partenerii din ALDE.

„România se va elibera odată ce ei vor pierde controlul. Câțiva colegi de ai voștri au acceptat să facă parte din planul ăsta și nu e de acum, e de anul trecut. Am pus aceste întrebări la Congres, dacă hotărâm să mergem cu toții până la capăt și dacă acțiunea noastră de a stopa sistemul, de a rupe sistemul generator de abuzuri, trebuie dusă până la capăt. Toată lumea a aprobat asta la Congres. Mă face să nu am nicio ezitare și să mergem până la capăt...Suntem în fața unei gogoși care e foarte urâtă și umflată, dar e ușor de spart”, a declarat Dragnea în ședința grupului PSD din Camera Deputaților, potrivit stenogramelor.

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close