Antena 3 CNN Actualitate Sticla inteligentă ce se curăță singură (P)

Sticla inteligentă ce se curăță singură (P)

Sticla inteligentă ce se curăță singură (P)
26 Iun 2018   •   13:54

Glas Expert este un holding care, în cei peste șaisprezece ani de la constituire, s-a focusat pe procesarea sticlei plane și pe fabricarea sticlei pentru clienți din diferite sectoare de activitate.

Trebuie să recunoașteți că o fabrică de prelucrare sticlă nu este deloc o unitate de producție obișnuită, mai ales una care nu s-a oprit la unul sau două tipuri de sticlă, ci la o mulțime de categorii, care de care mai interesante: sticlă finisată, sticlă laminată, sticlă printată ceramic, sticlă sablată mecanici, sticlă curbată, sticlă securizată,sticlă emailată ceramic. Există aici, la Glas Expert, tehnologii pentru toate acestea.

Indiferent dacă ești un agent economic și vrei să îți amenajezi într-un mare fel birourile firmei, magazinele sau pur și simplu ești o firmă de arhitectură care ai nevoie de niște produse cu adevărat speciale, poți avea siguranța că le poți găsi aici, la Glas Expert.

Probabil unul dintre cele mai interesante produse pe care cei interesați le pot comanda în această fabrică modernă de sticlă este sticla inteligentă ce se curăță singură (EVOCLEAN).

Sticla EVOCLEAN este o sticlă securizată care este în așa fel tratată încât un strat protector invizibil, extrem de subțire, incolor și fără niciun fel de toxicitate, care conferă acestui tip de sticlă specială proprietatea de a se autocurăța rapid sau, în cele mai dificile situații, de a fi extrem de ușor de curățat manual prin folosirea unor metode 100% ecologice.

Pelicula EVOCLEAN se poate aplica pe orice tip de geam securizat, float clar, ultraclar și chiar colorat (deoarece este perfect transparentă).

Acest strat transparent ce se aplică pe panourile de sticlă o mențin tânără (probabil că nu ați băgat de seamă, dar sticla tradițională chiar îmbătrânește în timp și se îngălbenește, mai ales sub influența apei cu duritate mare (ce conține minerale în exces), a săpunului sau detergenților moderni cu mulți compuși toxici, agresivi.

Aceste panouri de sticlă EVOCLEAN sunt ideale pentru a fi folosite la cabinele de duș sau la diverse tipuri de paravane, deoarece sunt extrem de rezistentă la zgâriere, își păstrează claritatea, sunt hidrofobă și oleofobe, fac față cu brio variațiilor de temperatură și sunt biocompatibile.

Produsul amintit este ideal pentru realizarea cabinelor de duș luxoase, dar se pot realiza din acest material special și panouri vitrate pentru ferestre, fațade de sticlă, oglinzi și parbrize, copertine deoarece rezistă cu succes atacurilor calcarului și murdăriei de orice fel.

La Glas Expert se pot realiza panouri de sticlă cu autocurățare având dimensiuni minime de 25 cm x 25 cm și maxime de 2,4 m x 4,4 m, cu grosimi cuprinse între 4 și 19 milimetri sau sticlă EVOLAM cu o grosime de până la 8 cm.


 

 

×
Parteneri
Florian Coldea, pus sub control judiciar cu cauţiune de 500.000 lei
x close